fragt3b.png
Vidste du
x

NYT NYT NYT - vi leverer DIT PÅSKEÆG

I anledning af PÅSKEN tilbyder vi u/b levering til døren tirsdag d. 7/4-20 - gælder adresser i Nordfyns Kommune, så har du en kær, som fortjener en påskepakke fra os, så har du her MULIGHEDEN :-)

Skal vi sende det, så sparer du FRAGTEN, den trækker vi fra - SKRIV "PÅSKEÆG" i bemærkninger ved bestilling.

HURTIG levering

30 dages RETURRET

FRAGTFRI levering

Fysisk butik

27/3-20 Den fysiske butik holder LUKKET til 14/4-20 indtil videre, men onlinebutikken er åben og vi pakker varer hver dag, som sendes til din hoveddør. Du kan også bestille til afhentning, så pakker vi til dig, og aftaler, hvor pakken stilles frem :-) Forvent dog længere leveringstid.

Følg med på facebook og instagram.

 

Klinta - Aromaterapi - Afslappende Røgelse & Cedartræ

kr. 
149,00
stk.
Info
Luk

Aromaterapi er en alt-i-en lys for dem som er interreseret i sundhed og velvære. Aromaterapi by Klinta er en kollektion af duftlys special lavet til meditation, yoga, massage og mindfulness. Rene, naturligt baseret olier blandet med omhyggeligt valgte essentielle olier der giver dig den følelse du vil have -  om det så energi, ro eller glæde. Og selvfølgelig, lysene er fri fra parabener, mineral olier og farvestoffer. Bare fuld af naturlige olier, fantastiske dufte og vegansk godhed. 

Har du brug for at kunne afslappe mere? Røgelse og Cedartræ er en vidunderlig meditations olie der afstesser både krop og sind lige såvel som det reducere angst, anspændthed og negative følelser. i en nødeskal er den perfekt hvis di vil slappe af. Og den dufter himmelsk!!!

Lysene er lavet fra præcist samme ingregienser som alle andre af klinta´s serier - soya voks, rapsolie og nogen dråber perfume. 

Se produkt video
X

Relaterede produkter:

ANDERSEN furniture - nysgerrighed, innovation og talent
ART by kobber
BRAINCHILD - designplakater
COZY by JZ - Hygge, varme og masser af kærlighed
FELIUS DESIGNS
GRUNDLED smykker - dansk, smukt og håndlavet
HELLE NØRBY - kunst, keramik og belægningssten
JUL - inspiration til hygge i det søde ventetid
KLINTA - wellness til dig og din krop
Bottles by MALUND
Nordic by hand
ONELEG
PR Chokolade
by SKAGEN
TIVOLI lys - smukke lyskilder i en mørk tid
OUTLET