fragt3b.png
Vidste du
x

1/3-2021

Så måtte vi ENDELIG åbne op igen, så kig forbi og se vores mange nyheder 😊

HURTIG levering

30 dages RETURRET

FRAGTFRI levering over kr. 500,-

FYSISK butik

I vores FYSISKE butik følger vi naturligvis  sundhedsstyrelsens anbefalinger i henhold til COVID-19 ❤️ 

 

FØLG med på facebook og instagram.

 

MALUND - Chia brød - 1L bottle

kr. 
149,00
stk.
Info
Luk

Chia brød- også kendt som grillbrødet er malund´s mest maskuline brød som både kan grilles og bages i ovnen. Og lækkert året rundt. Med masser af chia frø og tomat får brødet en fantastisk smag og ikke mindst en fantastisk farve, når det er færdigbagt. Perfekt til frokosten eller sommerens middage ved grillen.

Ingredienser:

Hvedemel, tomatpulver, chiafrø, svederug, stensalt, surdej rug.

Indhold: 720 g

1 L Glas Bottle

Total: 1.300 g

Holdbarhed: 10 måneder.

Bagevejledning:

Find: Gær og olie.

Opløs 7 g gær i 5 dl koldt vand. Tilsæt Bottle indhold og ælt i 5 min. langsomt og ca. 10 min. hurtigt til dejen slipper skålens sider. Vælg en skål der er dobbelt så stor som dejen og smør med olie før dejen lægges i. Sæt film henover skålen for at undgå en hård skorpe (viskestykke duer ikke). Skålen stilles til koldhævning i min. 12 timer i køleskabet. Tages ud af køleskabet og stilles herefter i 2 timer i stuetemperatur.

Hurtig bagning: 20 g gær opløses i 5 dl lunken vand (20°C). Æltes 10-15 min. til dejen slipper skålens sider (brug gerne røremaskine) og sættes til hævning i stuetemperatur i ca. 2 timer.

Mel og evt. kerner (sort sesam/solsikke/hørfrø) drysses på et bord og dejen løsnes forsigtigt fra skålen og lægges på melet. Træk ud i dejen til 4 sider og fold siderne op på midten af dejen, som en konvolut. Vend dejen om så samlingen ligger nedad og placer dejen på bagepapir. Lad den hæve i 20 minutter inden den lægges i ovnen for større volumen. Bages 35-40 min. ved 230°C (ikke varmluft).

Tips: Dejen kan også deles til mindre brød og bages i 20 min. Efter 5 min. bagning kan vand forstøves henover dejen for en ekstra sprød skorpe på brødet. Når brødet bankes i bunden og det lyder hult er det færdig. Alternativt kan et stegetermometer bruges, brødet skal måle 97°C i midten.

Se produkt video
X

Relaterede produkter:

ANDERSEN furniture - nysgerrighed, innovation og talent
ART by kobber
a2 LIVING
BRAINCHILD - designplakater
COZY by JZ - Hygge, varme og masser af kærlighed
CoolSnowGlobes - Chillingly Beautiful
Cphbags
FELIUS DESIGNS
GRUNDLED smykker - dansk, smukt og håndlavet
HELLE NØRBY - kunst, keramik og belægningssten
JUL - inspiration til hygge i det søde ventetid
KLINTA - wellness til dig og din krop
Bottles by MALUND
Nordic by hand
ONELEG
PR Chokolade
by SKAGEN
TIVOLI lys - smukke lyskilder i en mørk tid
Thorup Copenhagen - Smukke lamper / dansk design
OUTLET