fragt3b.png
Vidste du
x

1/3-2021

Så måtte vi ENDELIG åbne op igen, så kig forbi og se vores mange nyheder 😊

HURTIG levering

30 dages RETURRET

FRAGTFRI levering over kr. 500,-

FYSISK butik

I vores FYSISKE butik følger vi naturligvis  sundhedsstyrelsens anbefalinger i henhold til COVID-19 ❤️ 

 

FØLG med på facebook og instagram.

 

MALUND - Focaccia - 1L bottle

kr. 
149,00
stk.
Info
Luk

Inspireret af italiensk madkultur har vi udviklet et focaccia brød med et nordisk twist. Det består af fire forskellige økologiske danske melsorter som sammen med tomat granulat giver brødet en ekstra smagsdimension. Et perfekt supplement til aftensmaden.  

Ingredienser:

Hvedemel, durummel, ølandshvede, majsmel, tomatgranulat, stensalt.

Indhold: 750 g

1 L Glas Bottle

Total: 1.330 g

Holdbarhed: 10 måneder.

 

Bagevejledning:

Find: Gær, olie og havsalt.

Opløs 10 g gær i 5,5 dl koldt vand. Tilsæt Bottle indhold. Æltes langsomt i 5 min. Tilsæt dernæst 3 spsk. olivenolie, hvorefter dejen æltes i yderligere 10 min. ved hurtig hastighed indtil dejen slipper skålens sider. Vælg en skål der er dobbelt så stor som dejen og smør med olie før dejen lægges i. Sæt film henover skålen for at undgå en hård skorpe (viskestykke duer ikke). Skålen stilles til koldhævning i min. 12-15 timer i køleskabet.

Hurtig bagning: 20 g gær opløses i 5,5 dl lunken vand (20°C). Æltes 10-15 min. til dejen slipper skålens sider, (brug gerne røremaskine) og sættes til hævning i stuetemperatur i ca. 2 timer. 

Hæld derefter dejen i en bradepande med bagepapir som er smurt med olie. Tag lidt olie på fingrene og tryk huller i dejen og sæt den til hævning i ca. 30 min. ved stuetemperatur. Drys med havsalt og rosmarin (enten tørret eller friske hele kviste). Alternativ kan pyntes med oliven, cherry tomater eller feta ost. Herefter sættes foccaciaen i ovnen i 20-25 min. ved 230°C (ikke varmluft). Jo længere den bages desto sprødere bliver den.

Tips: Brug evt. bageform/træbageform i stedet for bradepande – bagetid ca. 5-10 min. længere. Alternativt kan et stegetermometer bruges, brødet skal være 97°C i midten.

Se produkt video
X

Relaterede produkter:

ANDERSEN furniture - nysgerrighed, innovation og talent
ART by kobber
a2 LIVING
BRAINCHILD - designplakater
COZY by JZ - Hygge, varme og masser af kærlighed
CoolSnowGlobes - Chillingly Beautiful
Cphbags
FELIUS DESIGNS
GRUNDLED smykker - dansk, smukt og håndlavet
HELLE NØRBY - kunst, keramik og belægningssten
JUL - inspiration til hygge i det søde ventetid
KLINTA - wellness til dig og din krop
Bottles by MALUND
Nordic by hand
ONELEG
PR Chokolade
by SKAGEN
TIVOLI lys - smukke lyskilder i en mørk tid
Thorup Copenhagen - Smukke lamper / dansk design
OUTLET